phone

Телефон

+380 44 5945320

ТОВ "ФРЕС.КО"

Обладнання та матеріали для сублімаційного друку

Обладнання та матеріали для післядрукарських процесів

Інсталяції післядрукарського обладнання в лютому

1. Напівавтоматичний брошурувальник на металеву пружину «H&Y CB-420» в друкарні «Апельсин» м. Луцьк.

Призначена для брошурування на металеву пружину блоків шириною до 420 мм. із заздалегідь підготовленою перфорацією. Управління та програмування здійснюється за допомогою РК дисплея. Машина в автоматичному режимі відмотує з бобіни і відрізає фрагменти пружини згідно заданої кількості кілець. Оператору тільки необхідно "одягнути" блок на пружину, далі блок автоматично заводиться під планку обтискання. Після обтиску, готовий виріб автоматично скидається в приймальну тару або подається на транспортер. Для зміни діаметра пружини не потрібна заміна обтискних планок. При заміні кроку пружини, наприклад з 3:1 на 2:1, необхідно тільки замінити набір шестерень. Технічна швидкість, 1000 блоків в годину. УВАГА: Для роботи необхідна подача стисненого повітря!

 

Діаметр використовуємих пружин:

  · Крок петлі 3/1: 6,4 мм. (1/4") ~ 14,3мм. (9/16")

  · Крок петлі 2/1: 16,0 мм. (5/8") ~ 32,0мм. (1/1,4")

Демонстрація брошурування блокнотів:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Рулонний ламінатор Boway LB380R в м. Трускавець.

Призначений для як одностороннього так і для двостороннього ламінування листових матеріалів шириною до 370мм. Ламінатор оснащений хромованим металевим валом діаметром 120мм. Для зручності подачі аркушів в ламінаторі встановлений стіл з транспортерними стрічками. Роликовий перфоратор краю плівки - для полегшення відриву готової продукції. Оснащений механізмом змотування заламінованого матеріалу, що дозволяє працювати одному оператору. 

 

Характеристики:

  · Ламінування всіх видів друкованої продукції, включаючи цифровий друк 

  · Система випрямлення заламінованого матеріалу

  · Швидкість ламінування до 6 м./хв.

  · Працює з плівками в намотці до 3000 м.

 

Вверх

На цьому веб-сайті використовуються файли cookie. Якщо ви приймаєте файли cookie, ви можете використовувати всі можливості веб-сайту. Для отримання додаткової інформації ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.